středa 12. února 2014

1. březen 2014


TURNAJ




xG Ressl a ČAEG pořádájí turnaj v extrémním golfu.
Lokalita: Most, U Kostelů
Sraz: parkoviště v ul. Kostelní
GPS: N 50°31.126', E 13°38.846'
Zahájení v 10:30
Mobil: 603 960 270
Startovné 200,-/100,-
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sobotní program a informace.

1. Pořadatelé budou na místě v sobotu od 9:30. Omluvenky na telefon
Volat i psát můžete nonstop od čtvrtečního večera. Nebojte se, nikoho nevzbudíte. Když se nedovoláte, textujte!! Zájem o účast je veliký. S omluvenkou nečekejte na poslední chvíli.
2. Info pro náhradníky do pátku do 24:00 zde na blogu.
3. Předpokládaný program:
09:30 PREZENCE !!!
10:15 Rozdání skore karet, info k turnaji
10:30 canon start (min. počet 6 flajtů)
12:30 konec 1. kola
13:30 start 2. kola -  finále
14:30 konec 2. kola
15:00 vyhlášení výsledků
4. V místě turnaje je solidní restaurace. Bude nás na turnaji hodně, pro jistotu si vezměte menší svačinu s sebou. To pro případ, že bychom se tam nevešli.



DOTAZY VKLÁDEJTE DO RUBRIKY "OKOMENTOVAT".

6 komentářů:

  1. Zdar, umožněte prosím rozšíření limitu účastníků na 42. Chceme jet ve třech z Prahy a čekání do páteční půlnoci nám moc nevyhovuje. Pokud limit neumožníte rozšířit, uveďte prosím pádné důvody. Díky
    Ondra

    OdpovědětVymazat
  2. Pravidla jsou od toho, aby se dodržovala. Jsou to takové mosty pro řádné fungování komunity. Systém, který při prvním setkání s mantinelem tento okamžitě přestavuje nemá šanci na řádné fungování. Asociace nastavila počet účastníků turnajů B na 36. Toto je historicky první turnaj, kdy tohoto počtu bylo dosaženo. Tolik obecně. Osobně se domnívám, že účast nakonec tak vysoká nebude. Dopouručuji Ti vydržet do pátku. Jak znám předsednictvo stejně svá pravidla nakonec samo poruší.
    Z každé situace bychom si měli brát ponaučení. Ne strhávat mosty.

    OdpovědětVymazat
  3. Na přání pražských zájemců o účast v turnaji svoláme na páteční večer mimořádnou poradu klubu. Do 20:30 zde na blogu poskytneme vyjádření.

    OdpovědětVymazat
  4. Díky, chápu pravidla atd., ale přeci jen nás to na českém pískovišti nedělá tolik, abychom si mohli dovolit omezovat účast (zatím). Vím, že by se pravidla neměla v sezóně měnit, ale když bychom se dohodli na navýšení limitu pro B turnaje ještě před prvním turnajem, neměl by to být problém. Zvlášť když už teď se tato kapacita ukázala jako nedostatečná.
    Ondra

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tak, "nedělá vás to tolik" souhlasím Ondro. Já kdybych se přihlásil pod čarou, tak bych to akceptoval a tečka. Zakončím stejně jako v 1. příspěvku: Z každé situace bychom si měli brát ponaučení.

    OdpovědětVymazat
  6. xG Ressl obdržel pouze jednu oficiální omluvenku od přihlášené hráčky. Zároveň však dostal několik neoficiálních oznámení, že někteří hráči ze zdravotních nebo rodinných důvodů pravděpodobně nedorazí. Protože někteří náhradníci cestují z větší vzdálenosti, zaručuje těmto, že budou přijati do turnaje i v případě, že celkový počet přesáhne povolený počet 36 startujících.
    Pěknou hru přeje xG Ressl.

    OdpovědětVymazat