neděle 15. listopadu 2015

Presidentský turnaj

Rok se s rokem sešel a pomalu dobíhá sezona. Vím, vím :-) oficiálně již skončila, dokonce začala nová. Ale co si budeme namlouvat, do konání valné hromady ČAEG to bude pořád jenom doběh té staré.
I náš klub si zvykl na cyklus březen - říjen. Bereme to natolik vážně, že jsme již zasadili podhoubí pro vznik možné tradice - první turnaj sezony. V předcházejících letech 2014 a 2015 jsme jej vždy v prvním březnovém týdnu pořádali u kostela Nanebevzetí pany Marie v Mostě. V současnosti již to není turnaj “u kostela”, ale “u kostelů”. Nedaleko stojí další gotický kostel - chrám sv. Valentina .  Větší životaschopnost než on zatím zjevně projevuje náš turnaj, ale protože máme trochu společného, rádi bychom mu dopřáli více úspěchů v následující sezóně :-)
Termín konání prvního turnaje sezóny bude oficiálně oznamovat zástupcům federace nový president našeho klubu. A to je hlavní důvod, proč vznikl celý tento text. Vždy na konci sezóny pořádáme klubový turnaj, jehož vítěz bude presidentem té přicházející.
Pochopitelně jde o kategorii C - OPEN. “OPEN” Vnímáme tak, že je OTEVŘENÝ pro všechny golfisty, včetně nečlenů xGR. Výhodou je, že nečlenům nehrozí nebezpečí titulu president klubu xG Ressl, ale právo na hlavní cenu, dotovanou presidentem stávajícím, samozřejmě mají.
Hrajeme 17. listopadu. Sraz bude v 10:00 v ulici Čs. armády 1457 v Mostě (lahvárna). Místo turnaje není tajemstvím. Plánujeme hrát na Dlouhé Louce nebo (v případě sychravého počasí) u kostelů v Mostě. Definitivní rozhodnutí padne na místě srazu v 10:10. TT turnaje je 10:59 a účastníci, kteří nebudou chtít dorazit na místo srazu budou informováni telefonicky. Abychom mohli všechny spolehlivě informovat, je nutné se přihlásit v komentářích tohoto blogu nebo textovkou na info lince 731140427 nejpozději do úterý do 9:30.

Emil HASA Hamouz, president klubu xG Ressl 2015

WEBKAMERA

Úterý večer.
Jak to dopadlo?

"nearest to the pin": velmistr Dubský

5 komentářů:

  1. Přihlašuji se, Rennné

    OdpovědětVymazat
  2. Výborně. Ráno vyzvednu cenu v ul. ČSA :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Také se hlásím. Dlužím Rennnemu porážku.

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulace Hasovi a Rennnemu (grrr!). Doufám, pane prezidente, že nové funkční období bude ještě plodnější, než to předchozí.

    OdpovědětVymazat